19. 06. 2009

Otvoren biciklistički centar

Neposredno pored biciklističke staze, blizu kružnog toka na Adi Ciganliji otvoren je Biciklistički centar

Biciklistički centar nalazi se na levoj obali Savskog jezera, u blizini kružnog toka, ali u neposrednoj blizini mesta gde su se i do sada iznajmljivali bicikli i roleri.

Ovo je još jedan novi sadržaj koji će obogatiti ponudu Ade Ciganlije. Osim iznajmljivanja, na ovom mestu će ljubitelji biciklizma moći da izvrše i stine popravke, napumpaju gume... - kažu u upravi JP "Ada Ciganlija" gde ističu da će se na ovaj način izbeći mešanje pešaka i biciklista, jer se Centar nalazi uz samu biciklističku stazu.

Cena iznajmljivanja bicikala je 150 dinara po satu, dok najam za ceo dan košta 400 dinara. Beograđani tokom cele nedelje mogu iskoristiti posebne pogodnosti koje je Biciklistički centar pripremio: najam za jedan sat se plaća upola cene (ponedeljak), jedna bicikla gratis za parove (utorak), besplatan najam za decu ispod 12 godina (sreda), besplatan najam za gospođe starije od 50 godina (četvrtak), besplatan najam za gospodu iznad 50 godina (petak) i besplatan sat vožnje za sve posetioce koji dođu u Biciklistički centar od 10 do 10:20 sati (nedelja).

Fotografije možete pogledati u odeljku "Foto galerije"

 

   
   
[ Vrh strane ]